Te vrea a lui pentru totdeuna?

Barbatii se hotarasc mai greu decat femeile atunci cand vor sa se casatoreasca. Ei studiaza, analizeaza si doresc cat mai mult sa exploreze si sa experimenteze. O relatie serioasa si de lunga durata se construieste cu foarte mult efort. Lucrurile pot fi diferite atunci cand sunt privite intr-un mod diferit: femeile gandesc intr-un fel, barbatii gandesc in alt fel. Trebuie sa stii care sunt semnele care iti indica faptul ca partenerul tau te vrea pentru totdeauna sau doar pentru o perioada.

Daca iubitul tau iti spune mereu ca nu este pregatit sa faca un pas atat de mare, adica sa va casatoriti inseamna ca nu trebuie sa visezi prea departe. Nu incerca sa te minti singura, spunandu-ti ca se va razgandi cu timpul. Acest lucru nu va exista niciodata. Un barbat simte inca din primele luni de relatie daca isi doreste sau nu sa aiba o relatie cu tine.

Fii atenta la fapte. Daca iubitul tau iti vorbeste de multe ori despre viitor, isi imagineaza viata cu tine, isi face planuri de viitor cu tine, inseamna ca el chiar te vede ca pe femeia visurilor lui. Incearca sa vezi dincolo de cuvinte.

Daca iubitul tau nu te cauta suficient, esti tu cea care preia initiativa si care face planurile, las-o balta. Un barbat care te iubeste si te vrea sa fii sotia lui, te va suna, te va implica in toate activitatile sale si va fi mandru sa mearga cu tine oriunde.

Daca iubitul tau nu ti-a facut cunostinta cu prietenii lui, inseamna ca trebuie sa te ingrijorezi. Atunci cand te vrea pentru totdeauna, iubitul tau va vrea sa fii mereu in preajma lui si sa ii cunosti prietenii. Se gandeste la viata in viitor si va vrea sa te tina langa el pentru totdeauna.

De asemenea, daca este prea egoist, ar trebui sa iti iei gandul de la o casnicie cu el. Daca te iubeste, se va gandi mai intai la tine si apoi la el.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *