Trasaturile la care barbatii nu rezista

Ceea ce il face pe un barbat sa se indragosteasca de tine sunt anumite calitati. Normal ca aspectul fizic il va tinti putin, fie ca e vorba despre niste picioare lungi superbe sau un decoletu adanc. Dar pentru a-l da pe spate este nevoie de ceva mai mult.

Ignora-l dupa cinci minute. Dupa ce tocmai ai cunoscut un timp super grozav ai tendinta sa ii oferi cat mai multa atentie. Dar acest sentiment il face sa se simta puin presat. O miscare isteata ar fi sa nu te lasi prea impresioanata. in acest fel ii arati ca il strangi putin cu usa. Barbatii vor sa fie competitivi mai ales cand vorbesc de cucerire. Trebuie sa ii aorzi un anume timp si spatiu pentru a-si duce planul la bun sfarsit.

De asemenea este foarte important sa te simti bine in propria piele. Si nu conteaza cat de sexy esti imbaracata sau nu. Daca vei avea o nesiguranata in tine si nu te vei simti bine in corpul tau, respectivul tip isi va da seama si nu va fi atat de atras de tine.

De exemplu daca esti sigura pe tine si senzuala tipul respectiv va deduce ca asa esti si in dormitor. Cu siguranta nu isi doreste langa el o tipa care nu are chef de actiune.

Arata-i latura ta dezinhibata. Cu siguranta barbatii adora fetele amuzante si cu simtul umorului. O atitudine jucausa il va face sa se simta mai bine si mai relaxat. Un alt lucru pe care barbatii il apreciaza este atucni cand vorbesti despre ceea ce simti. Pune-l la curent cu lucrurile pe care iti place sa le faci si pe care nu. In acest fel el va descoperi din prima ce te caracterizeaza. Ei prefera tipele dezinvolte si care stiu ce vor de la viata. Sa nu mai vorbim de fetele care sunt dispuse sa incerce mereu ceva nou.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *