Trucurile care te fac sa pari mai inalta

Putem schimba orice in ziua de azi mai putin inaltimea. Exista cateva trucuri la care poti apela pentru a prea mai inalte. In acest caz te poti baza pe haine si pe pantofi.

In primul rand poti incerca panatalonii si jeansii evazati. Pantalonii care sunt mulati pe solduri si evazati de la genunchi in jos dau senzatia unor picioare mai lungi. Si mai ales daca tivul acopera tocurile atunci este perfect. Daca vrei picioare si mai lungi atunci asigura-te ca panatlonii sunt cat mai strambti pe picior pana la genunchi iar talia sa fie inalta.

Si fustele maxi te pot ajuta sa pari mai inalta. O fusta lunga si dreapta te poate face sa pari mai inalta. Este indicat sa alegi culori uni si croieli care urmeaza indeaproape linia corpului. In acest fel vei crea o linie verticala lunga care va insela ochiul facandu-l sa creada ca esti mai inalta.

De asemenea pantofii cat mai decupati pe picior sunt recomandati. Cu cat pantoful este mai decupat pe picior cu atat mai mult iti va alungi piciorul.

Pentru fetele mici de inaltime sunt recomandate fustele scurte deoarece alungesc mai mult picioarele. Fustele cu talia inalta sunt indicate in acest caz. Ale decolteurile in V deoarece ajuta la crearea impresiei unui trunchi mai lung.

De asemenea o tinuta doar intr-o culoare creeaza senzatie de inaltime dseoarece alungeste silueta. Si pantalonii scurti cu talia inalta sunt perfecti in acest caz. Unele femei nu poarta deloc acest gen, dar unele chiar considera ca sunt foarte sexy. Daca stii sa ii porti cum trebuie iti vor face picioarele sa para mai lungi.

Si balerinii cu varfurile ascutite sunt indicate. Aceste au rolul de a alungi piciorul. Cu siguranta nu poti purta tocuri toata ziua, la un moment dat te mai dor si picioarele. Asa ca este cazul sa apelezi la acesti balerini.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *