google

Veniturile Google continua sa creasca

googleGoogle si-a anuntat rezultatele financiare pentru al doilea trimestru al anului 2015, care a inregistrat venituri mai mari de 17 miliarde de dolari, avand o crestere de al an la an de 11%. Compania bate previziunile de profit al acestui trimestru, dar nu a putut sa ajunga cei 22% inregistrati in cresterea veniturilor de anul trecut.

Performanta Google

Investitorii sunt multumiti de performanta celor de la Google: actiunile au crescut cu 12% dupa tranzactionari. Investitorii Google sunt curiosi ce fel de disciplina va aduce in cadrul companiei noul sef al finantelor- Ruth Porat. „Suntem concentrati, in fiecare zi, pe dezvoltarea de noi oportunitati intr-o gama larga de afaceri. Vom face acest lucru cu o grija foarte mare in ciuda alocarii de resurse de care dispunem.”- sustine Porat, care a aderat la Google in mai.

Investitorii sunt destul de fericiti cu realizarile Google, insa isi doresc sa se asigure ca cineva are grija ca lucrurile sa functioneze normal. De asemenea, se pare ca investitorii apreciaza, intotdeauna, transparenta. Ca si rezultate, Porat va primi cea mai pare parte a atentiei in perioada urmatoare.

Google angajeaza

De asemenea, se pare ca Google a angajat mai putini oameni in ultimul trimestru decat a facut-o in ultimul trimestru al anului 2013- care indica o abordare conservatoare a companiei. A angajat 1700 de oameni, intreaga echipa Google ajungand la un numar de 57.000 persoane in luna iunie.

Google este in cautarea unui expert SEO. Anuntul job-ului este publicat pe Google si a pus o multime de oameni pe ganduri. Google, care are control asupra SEO mai mult decat orice alta entitate, are nevoie de cineva care sa ii ajute in SEO. Cerintele pentru job sunt cele de baza: educatie, experienta, cunostinte IT etc., iar daca cineva isi doreste sa aplice trebuie sa aiba un simt al ironiei foarte bine dezvoltat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *